Meer leuke manieren om dit jaar uw mode-stijl te verbeteren

moda

Het meest interessante ding over mode is dat het constant verandert. Er is altijd een mogelijkheid dat het passend om te gaan zal een taboe volgende te zijn is. En voor je het weet, een stijl die al lang is vergeten verschijnt weer en begint de mode plaats te controleren. Als je er over nadenk, het is de waterslang, die de Chinezen geloven is heel onvoorspelbaar. 2013 is het jaar van het water slang, en net als dit reptiel, kunt u meer plezier toe te voegen aan jaar door meer avontuurlijke en onvoorspelbare met uw stijl.

Maak een nieuwe fashion statement. Het creëren van een nieuwe fashion statement is niet zo moeilijk als het lijkt. Probeer om chips te kopen van een high-end fashion store en iets te kopen van een low-end store. Combineer ze en zie wat je kunt krijgen. Met een beetje creativiteit, kunt u komen met een echt coole stijl die uniek is voor u.

Koop Versatile Pieces. Voordat je iets koopt, of het nu een jurk, een overhemd of een spijkerbroek, denken in de eerste plaats ten minste drie manieren waarop u kunt passen en dragen. Op deze manier kunt u er zeker van dat er niets in de kast niet zal worden gebruikt voor het jaar eindigt.

Vouw schoenencollectie. Uw schoenen kunnen maken of breken de outfit. Breid uw collectie door de aankoop van ten minste één paar schoenen elk seizoen. U hoeft niet om duizenden dollars te besteden aan een aantal paren, dat wel. Als je weet waar te kijken, kunt u zeker schoenen die passen bij wat er al in de kast zonder al te veel te besteden te vinden.

Experimenteer met verschillende stijlen. Wie zegt dat je alleen een mode-stijl? Nogmaals, dit is het jaar om meer creatief te zijn, dus maak je jezelf niet beperken tot een stijl die u gebruikt om te dragen. Als u dezelfde stijl voor de afgelopen drie jaar hebt gehad, is het zeker tijd voor u uit uw shell te komen en iets nieuws te proberen. Waarom niet experimenteren door het mengen van basic stukken met eigenzinnige zelf? Of wat dacht je van het proberen van de stijl die u wilt uitproberen, maar ze zijn gewoon bang dat het niet goed zou kijken op je? Neem het risico en zien hoe het gaat!

Net als waterslang, kan de mode zijn zeer onvoorspelbaar. Wat is “in” nu kunnen zijn uit de mode de komende dagen of weken. Om deze reden, het leren aan te passen en ontwikkelen van uw eigen persoonlijke stijl, dus wat er ook gebeurt met mode dit jaar, kunt u er zeker van zijn dat u een stijl die u kunt contact opnemen met uw eigen aan het eind van de dag zal hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *